tisdag 31 januari 2012

Photobucket
Gustaf och Dagný är kära

5 kommentarer:

 1. Jag snubblade över Green Naugahyde häromdagen och blev otroligt glad över att Primus lyckas med konststycket att släppa nytt material efter ett decennium i kombination med att det låter bra. Någon gång efter det kom jag att tänka på dig eftersom du egentligen var den enda jag idkade kommunikation med under min Primus-period som också gillade dem, sen Google, blog, kommentar och hej.

  http://grooveshark.com/#!/album/Green+Naugahyde/6834912 om du inte snubblat över det själv. Beställde även Les Claypools bok igår, borde komma nästa vecka. Tänk vad lite materialism kan göra en lycklig ibland. Eller kanske konst. Nä, materialism. Lyckan blir ju större när jag kommer hem från jobbet och hittar en bok i brevlådan, iallafall jämfört med att läsa den som .pdf eller liknande. Kanske inte jämfört med att hitta den i en bokhandel utan att veta att den skrivits. Hur som.

  Hoppas att allt är väl!
  /Martin

  SvaraRadera
 2. Mart!! Vad roligt att du skriver, pls gör din kontaktbar så att jag kan skriva till dig också!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  South of the Pumphouse var underbart fin. Inte ofta böcker får mig att skratta högt, men den lyckades ett par gånger. Speciellt när huvudpersonen pratar om existentiella ting med en räka från beteshinken under fisketur. (Ja, droger var inblandade.) Hur som haver finns jag på martin@nantitel.net, foton och bitar av liv finns på samma adress utan martin och snabel-a, även om den senare inte uppdaterats på ett år eller så.

  Hilsen,
  Martin

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Arkitektstudent, illustratör samt bildredaktör och formgivare för Ordkonst.